Elektrotechnisch installatiebedrijf

Welkom bij ElektraVer! Wij zijn uw specialist op het gebied van elektrotechnische installaties voor woningbouw en utiliteit. Wij zijn uw elektrotechnisch installatiebedrijf als het gaat om woonhuis installaties, zowel groot als klein en voor zowel bedrijven als particulieren. Installaties aanleggen, uitbreiden en waar nodig vervangen: voor onze ervaren elektrisch installateur is het geen probleem. Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan! 

elektraver-header-afbeelding[3].png
Elektrotechnische installaties

Het aanleggen van elektrotechnische installaties, ook wel bekend als elektrische installaties, is echt vakwerk. Het is werk dat alle elektrische apparatuur, de verbindingen en aansluitingen omvat in zowel (nieuwe) woonhuizen als in bedrijfspanden. Bij ElektraVer als elektrotechnisch installatiebedrijf hebben we jarenlange ervaring in de elektrotechniek en pakken we iedere klus vakkundig aan.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

mitchel-elektraver-eigenaar.png
Vragen over renovatie?

Bel direct! 06 345 629 07

mitchel-elektraver-eigenaar.png
Wilt u meer weten?

Onze vakgebieden

Nieuwbouw
ElektraVer is uw partner voor elektrotechniek als het gaat om nieuwbouw installaties. Of het nu gaat om een groot project met meerdere huizen of bedrijfspanden of een kleiner project voor een enkel huis of bedrijfspand. Voor alle opdrachtgevers hebben wij de juiste oplossing. Als betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek kunt u ons inschakelen voor het aanleggen, uitbreiden of eventueel vervangen van installaties. 

Renovatieprojecten
Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie kunt u bij ons terecht. Wij gaan graag aan de slag met de complete of gedeeltelijke aanleg van een elektrotechnische installatie. Bij ons weet u zeker dat wij A-merken gebruiken in al onze apparatuur, zodat uw installatie van de beste kwaliteit is en van de beste materialen.  

Groepenkast
Ook op het gebied van het plaatsen van de groepenkast en verdelers is ElektraVer gespecialiseerd. Is uw groepenkast aan vervanging toe of wilt u graag wijzigingen aanbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voorbeelden van werkzaamheden op dit gebied zijn: 

 • Groepen bijplaatsen
 • Kookgroepvooreeninductiekookplaat
 • Aanpassingenvoorelektrischladenvan de auto
 • Aanpassing voor de jacuzzi

Bij het aanleggen van dit soort technische installaties bieden wij een totaaloplossing aan. Zo kunt u er zeker van zijn dan het aansluiten van een groepenkast vakkundig gebeurt én tegen een scherpe prijs, zonder verrassingen na afloop.  

Zonnepanelen 
Zonnepanelen zijn natuurlijk bezig aan een enorme opmars. Je ziet ze steeds vaker op huizen en bedrijfspanden. Een van de beste redenen om te kiezen voor zonnepanelen, is de bijdrage aan een beter milieu. Een mooie bijkomstigheid is echter ook dat je op termijn flink bespaart op de energiekosten. Tegenwoordig duurt het slechts een paar jaar voordat de investering is terugverdiend.  
Voor de installatie van deze panelen bent u bij ElektraVer aan het juiste adres. Enkele van de voordelen van zonnepanelen op een rij: 

 • Fiscaal voordeel (u kunt de BTW terugvragen)
 • Duurzaamenergieopwekken
 • Lagere maandlasten 

ElektraVer, uw elektrotechnisch installatiebedrijf

ElektraVer uit Sint-Willebrord is opgericht door Mitchel Vermunt. Hij beschikt over alle juiste diploma's op het gebied van elektrotechniek: eerste monteur elektrotechnische installaties en werkvoorbereider elektrotechniek. Daarmee hebt u een deskundige elektro installateur met ruime ervaring op het gebied van elektra.  

Bij ElektraVer vinden we het belangrijk dat we meegaan met de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. U kunt hierbij denken aan ontwikkelingen binnen vakgebieden als elektrotechnische installaties, woninginstallaties, utiliteit, data-installaties, duurzame techniek en domotica. Al deze vakgebieden vallen binnen onze expertise en ervaring. Middels cursussen zorgen wij ervoor dat onze kennis voortdurend up-to-date is met de nieuwste ontwikkeling.  

Bij ElektraVer staat u daarom garant voor kwaliteit, service en vakmanschap.  

24/7 Storingsdienst

Er zijn weinig dingen vervelender dan een elektrotechnische storing. Verlichting, verwarming, utiliteit, inbraakbeveiliging of andere beveiligingsinstallaties: talloze zaken zijn afhankelijk van elektra. Storingen zijn echter van alle tijden, het gaat erom hoe snel en goed je ze oplost. Dankzij onze 24/7 storingsdienst is dit bij ElektraVer zo geregeld. Heeft u een acute storing in uw stroomvoorziening of een kortsluiting? U kunt ons altijd bellen en als wij het kunnen repareren wordt het probleem direct opgelost. Komt er iets tussen of is er een ander probleem? Dan zoeken altijd naar een passende oplossing of helpen we door middel van adviseren. 

Wij bieden u als elektronisch installatiebedrijf: 

 • 24/7 Storingsdienst: altijd bereikbaar 
 • Snelle service voor het op regiebasis uitvoeren van werkzaamheden 
 • Eigen voorraden om direct te kunnen leveren
 • Aantrekkelijke uurtarieven 

Bij ElektraVer, uw elektrotechnisch installatiebedrijf, komt u nooit voor verrassingen te staan achteraf. Wij bespreken vooraf met u de kosten van het onderhouden of de reparatie van de storingen. Mocht het nodig zijn, kunnen wij u tevens een offerte aanbieden. 

mitchel-elektraver-eigenaar-def.png
Interesse of vragen?

Uw elektra is onze uitdaging. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen