Over ons

ElektraVer is uw specialist op het gebied van elektrotechnische oplossingen. Of u nu particulier bent, een organisatie van formaat en met welk probleem dan ook: ElektraVer staat voor u klaar.

Betrouwbaar

Heldere afspraken en eerlijke tarieven. In overleg maken wij afspraken die we nakomen.

Professioneel

We gaan vakkundig te werk. Hoe groot of klein de uitdaging ook is.

Persoonlijk

We komen graag bij u langs om uw elektrotechnische vraag aan te horen. Daarna gaan we aan de slag.

Vakkundig

U weet precies waar u aan toe bent, kwaliteit staat voorop en het resultaat mag er zijn. Daar kunt u ons op vertrouwen.

elektraver-over-ons.png

ElektraVer - Uw betrouwbare partner voor al uw elektrotechnische uitdagingen!

ElektraVer gelooft dat elk project, groot of klein, particulier of zakelijk, de aandacht verdient die het nodig heeft. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid vormt de kern van alles wat we doen. Vanuit het hart van Sint Willebrord bedienen we met trots een straal van 30 kilometer en staan we altijd voor u klaar.

Wat ElektraVer onderscheidt van andere elektriciens is onze veelzijdigheid. Of het nu gaat om het aanleggen van alle elektra in nieuwbouwprojecten, het voorzien van oude panden van nieuwe elektra in renovatieprojecten, het verduurzamen van woningen en bedrijven met zonnepanelen of het vervangen en installeren van groepenkasten - we hebben de expertise en ervaring om aan al uw behoeften te voldoen.

Kwaliteit & vakmanschap

Onze kwaliteit ligt niet alleen in ons vakmanschap, maar ook in de waarden die we hoog in het vaandel houden. Betrouwbaarheid staat bij ElektraVer voorop. Wij komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat uw project op tijd en binnen budget wordt uitgevoerd. U kunt erop vertrouwen dat uw elektrische installaties in veilige handen zijn.

Bij ElektraVer verwelkomen we u met een vriendelijke glimlach. Dat is onderdeel van wie we zijn, en we streven er altijd naar om uw ervaring met ons zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken. Uw tevredenheid is onze grootste beloning. Want als wij kunnen zorgen voor een blijvende oplossing, zijn wij écht blij.

Storingsdienst

We begrijpen dat elektrische problemen zich niet altijd aan kantooruren houden. Daarom bieden we onze (mogelijke) klanten een 24-uurs storingsdienst aan. Of u nu midden in de nacht of in het weekend met een elektrische storing wordt geconfronteerd, ElektraVer staat voor u klaar om het probleem snel en professioneel op te lossen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare elektricien die klaarstaat voor elk project en een breed scala aan diensten biedt, dan is ElektraVer uw partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw elektrische behoeften. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw elektrische visie werkelijkheid te maken!

mitchel-elektraver-eigenaar-def.png
Interesse of vragen?

Uw elektra is onze uitdaging. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen